طرح توجیهی تاسیس آموزشگاه رانندگی
دسته بندی | خدماتی و آموزشی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 19 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 15 |
مقدمه:
افزایش جمعیت، رشد شهر نشینی و تمایل به مهاجرت به شهرها موجب رشد بی رویه شهرها شده است و به تبع آن مسافت مسافرت های درونشهری شهروندان افزایش یافته و آنان را ناگزیر به استفاده از وسایل نقلیه موتوری نموده است. از دیگر سو، فرسودگی ناوگان محدود حمل و نقل عمومی موجب عدم تمایل افراد به استفاده از این گونه وسایل شده و موجبات استفاده وسیع تر از وسایل نقلیه شخصی را فراهم میآورد.
از طرف دیگر، با توجه به عدم وجود فرهنگ صحیح ترافیک در سطح کلانشهرها و رعایت نشدن آیین نامه رانندگی که ناشی از ناکافی بودن آموزش عملی رانندگی پیش از صدور گواهینامه است، شاهد اتلاف وقت شهروندان در ساعات پرازدحام رفت و آمد هستیم که منجر به تحمیل هزینه های بسیار سنگینی بر اقتصاد ملی میگردد.
علاوه بر این مطلب، رعایت نکردن اصول صحیح رانندگی، موجب شده است آمار تصادفات رانندگی ایران، بالاترین رتبه را در بین ملل جهان کسب کند. چنانکه مطابق آمار رسمی در سال 1380 بیش از هفده هزار نفر از هم میهنانمان در تصادفات رانندگی جان باخته اند.
مطالب فوقالذکر لزوم آموزش کامل و صحیح رانندگی برای متقاضیان دریافت گواهینامه رانندگی را آشکار میسازد. ضمن اینکه با توجه به ترکیب جوان جمعیت کشور و تعداد زیاد این متقاضیان از یک سو و قوانین نوین اداره راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی مبنی بر آموزش اجباری رانندگی در آموزشگاهها برای صدور گواهینامه توسط این اداره و یا آموزشگاههای رانندگی از دیگر سو، بازده مناسب اقتصادی برای این فعالیت متصور است. همچنین با عنایت به نرخ بیشتر دختران در دوره های آموزشی این آموزشگاهها ، اجرای چنین طرحی در قالب تعاونی های بانوان دارای مزیت بیشتری خواهد بود.
خلاصه طرح:
موضوع طرح : آموزشگاه رانندگی
ظرفیت طرح : 1600 نفر هنرآموز در سال ( ده دستگاه اتومبیل آموزشی )
محل اجرای طرح : قابل اجرا در مناطق شهری سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 920.5 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 10.5 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 820 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: چـهارده ماه
اشتغالزایی : سیزده نفر
توجه:
این طرح توجیهی (Business Plan) که در قالب فایل WORD نگارش شده است، توضیحی کامل درباره کسب و کار تاسیس آموزشگاه رانندگی، معرفی محصولات و روش تولید آنها، استانداردهای مربوطه، هزینه تجهیزات، فضای مورد نیاز، کالاهای جایگزین، اطلاعات مربوط به صادرات و واردات محصول، کاربردها، بازارهای داخلی و خارجی، عرضه کنندگان، وضعیت تقاضا در بازار، برآورد تعداد و هزینه نیروی انسانی و همچنین جداول متعددی از اعداد و ارقام آماری مورد نیاز برای بررسی توجیه فنی و اقتصادی راه اندازی این کسب و کار جدید می باشد.